Árpa által keletkezett fájó duzzanat a szem alatt, gyors (még ha csak időlegesen is) kezelése?
Figyelt kérdés
Sziasztok,olyan kérdésem lenne, hogy esetleg valakinek lenne ötlete,hogy pár órára legalább valahogy elfedjem,vagy csökkentsem a szemem alatti duzzanatot ami az árpa miatt lett...?Állásinterjúra kell mennem nemsokára és reggelre nagyon csúnyán bedagadt a szemem, kenőcsöt kaptam rá még az előzőnél,azzal kentem be. De ilyen fejjel nem jelenhetek meg, át rakni az.interjút sem tudom,mert munkanelkui vagyok és nem kockáztatnám.. Előre is köszönöm :)2015. jún. 4. 08:53
1/4 anonim válasza:
Nekem Tobradex szemcsepp gyorsan lehúzta a duzzanatot. Nem hiszem, h gond lesz ez, bárkivel előfordulhat, nehogy emiatt kihagyd!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :) Floxált használtam a másik szememre, használt arra,bár később ugyan azon a szememen kijött csak a másik szemzugba, szóval lehet, hogy mégsem a legjobb volt. Majd utána érdeklődök.Megyek vele orvoshoz természetesen,csak ilyen S.O.S.be szeretnék 1-2 ötletet, hogy legalább felszinileg,hogyan fedjem el,hogy ne legyen ennyire szembetűnő,pár óra múlva interjú...?! :( :)
2015. jún. 4. 09:39
3/4 anonim válasza:
Próbálj figyelni rá, h ne kapjon ezentúl huzatot, plusz néha szemcseppezhetsz, ne hagyd kiszáradni soha a szemed. Sajnos egy porszem is okozhat ilyet. Kamillas átmosás is jó, kívülről a szemzug felé vattapamaccsal. Kívánom, h jól sikerüljön az interjú!
4/4 A kérdező kommentje:
Igyekszem odafigyelni rá, mostanában nem abszolút nem is sminkeltem.Viszont sajnos most lehet, hogy rontok vele, de egy egyszerű nem túl szembe kenős sminket muszáj lesz feldobnom. Így megijednének tőlem.. Az utolsó pillanatig kamillazom,pihentetem ahogy tudom tudom. Köszönöm a jó kívánságot :) :)
2015. jún. 4. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!