Szemüvegnél normális, hogy nem tudok benne járni? Részletek lent -
Nem lehet hogy erősebb mint kéne?
Nekem semmi problémám nem volt!
Akkor megnyugodtam. :) Mindenesetre ha 1-2 hét múlva is így vagyok visszamegyek szemészetre
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: az elsőt gimisként kaptam, 18 évesen, 0,75 az egyik lencse, 0,5 a másik. Annak normális méretű volt a lencséje. Jó, ne egy nagy kerek lencsét képzelj el, de a szemem körül pár centit takart alul-felül. A kerete vékony. Mégsem tudtam benne járni. Főleg, ha lenéztem, sokszor "törte meg" a földet, olyan volt, mintha lépcső vagy bucka lenne ott és majd kitörtem a nyakam.
Azt több szempontból nem hordtam... Az osztálytársaim 90%-a torkaszaladtából röhögött, amikor először felvettem és utána hónapokig, akárhányszor felvettem, röhögtek... Volt, aki meg is jegyezte, hogy nem előnyös... Mivel nincs nagy önbizalmam, ez is egy indok volt. A másik meg, hogy 1 - 2 nap után meguntam, hogy kitöröm tőle a nyakam. A harmadik meg, hogy ez nem egy erős szemüveg még, így nem baj, ha nem állandóra hordom.
Így 7 éven át, a mai napig csak a táblához vettem fel gimiben majd egyetemen, de ritkán; igyekeztem inkább az első padban ülni, hogy ne kelljen felvennem és utána munkahelyen néha néha. De már gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!