Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A régi szemüvegekkel mit...

A régi szemüvegekkel mit lehet kezdeni, ami már pár éves, de még jó állapotban van, és most cseréltem le?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 07:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha a keret jó, kicserélik benne a lencsét. Téli tüzelőnek, vagy csótányirtásra nem igazán alkalmas!
2015. máj. 13. 07:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Én a régi keretekbe szoktam belerakatni az új lencsét.
2015. máj. 13. 07:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Megmarad pótszemüvegnek, használhatod akkor, amikor szemüvegveszélyeztető munkát végzel. Több optikákban le lehet adni kedvezményért cserébe, ezek a keretek hátrányos sorsú emberekhez jutnak el. Vagy leadhatod szeretetszolgálatoknál. Új lencsét is tetethetsz bele, de ilyenkor nem vállalnak a lencsére garanciát.
2015. máj. 13. 12:57
 4/11 anonim ***** válasza:

A "kinőtt" olvasószemüveg jó lesz majd monitornézőnek, ha azt is kinövöd, tévénézésre.

Később csak úgy, mindent nézegetni. Ebben az utolsó stádiumban én néha magamon felejtem a szemüveget és észre sem veszem.

2015. máj. 14. 12:04
 5/11 Atisbe válasza:
ha jo akkor minek cserélted le???
2015. máj. 14. 18:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Mert két éve a kis lencséjű szemüveg volt a divat, hiába akartam nagyobb lencséjűt, nem kaptam normális áron. Most, hogy végre vannak nagyobb lencséjűek, lecseréltem, sokkal kényelmesebb nézni vele, mivel egész nap rajtam kell, hogy legyen.
2015. máj. 15. 12:32
 7/11 anonim válasza:
Én is zsemüveges vagyok és gyakran flexezek, hegesztek. Ezek nem éppen azok a tevékenységek, amik egy drága új szemüvegnek valók. A régiért meg nem kár. De például tartalék szemüvegként is régit tettem az autóba, ugyanis a jogsiban lévő bejegyzés kötelez tartalékszemüvegre. Kicsit drága hobbi lenne kettőt csináltatni egyszerre emiatt.
2015. máj. 17. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Régi olvasószemüvegemet a táskámban tartom, bevásárlásnál használom, de monitorhoz is jó, ha már olvasónak gyenge.
2015. máj. 17. 13:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Kutyát dobálni még jó lesz!
2015. máj. 18. 08:48
 10/11 lapar válasza:

Minek a kutyát dobálni?

Különben is, ahhoz kutya kell, nem szemüveg!

2015. máj. 18. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!