Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ma volt az a napfogyatkozás....

Ma volt az a napfogyatkozás. Többi lent?

Figyelt kérdés
Bele néztem a napba mikor volt a napfogyatkozás, de csak 1-max 2másodpercig néztem bele? Ettől is lehet károsodásom?

2015. márc. 20. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nemhiszem :) Én is bele néztem, de semmi nem történt..(mostanáig legalábbis :D) Én láttam is egy kis feket kört a napban de persze a napfogyatkozáshoz való szemüveggel nagyon szép volt :3
2015. márc. 20. 14:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Utána énis néztem szemüveggel :D Csak már megijedtem h ez nem okoz-e vakságot :S
2015. márc. 20. 14:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Mármint az hogy szabad szemmel bele néztem 1 pillanatra :s
2015. márc. 20. 14:22
 4/5 anonim válasza:
én is bele neztem a napba a napfogyatkozaskor de az lene a amit akkarok mondani hogy a tegnap ta mikkor fokuszalok a job szememel a fokuszba egy folt jelenik meg ez maradando vagy elmilik ? :(((
2015. márc. 21. 11:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha belenéztek a napba nem vakultok meg (Persze csak ha nem 5-10 mp ig nézitek). A zöld folt pedig ideiglenes vakságot jelent, pl: Ha belenézel egy lámpába, és zöld cuccokat látsz akkor ideiglenes vakság van jelen, DE! a szem gyorsan gyógyul, ezért ugye az el is tűnik. Viszont vigyázni kell a nappal!
2015. márc. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!