Én is most lettem szemüveges, engem az egész szemüveg zavar.
2015. márc. 19. 20:40
3/9 anonim válasza:
Majd megszokod. Én 16 éve folyamatosan szemüveget hordok, csak addig zavar, amíg meg nem szokom az új keretet (1-2 hét maximum)
Rosszabb, mikor a nap rossz irányból süt, és az üvegben látom a szememet. :D
2015. márc. 19. 20:41
4/9 anonim válasza:
Basszus, most, hogy mondtad, egyfolytában ezt fogom nézni...
És téged zavar, hogy a nyelved egyfolytában a szádban van?:D
Amúgy nem. Lassan 20 éve hordom.
2015. márc. 19. 21:23
5/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, már megszoktam. Az elején persze zavart egy-két hétig. Van aki sosem szokja meg, de akkor hordhatsz majd kontaktlencsét.
2015. márc. 19. 21:56
6/9 anonim válasza:
Engem zavart, most keret nélküli van, ez sokkal jobb számomra.
2015. márc. 20. 07:33
7/9 anonim válasza:
Én már egy ideje szemüveges vagyok. Az első hét katasztrofális volt, de utána már meg lehet szokni. Én már annyira hozzászoktam hogy ha leveszem akkor furán érzem magam nélküle :)
2015. márc. 20. 16:11
8/9 anonim válasza:
engem is zavar(T) sőt, az is, hogy a beszűkült látótér miatt az ember leszokik a szemmozgatásról és furcsa volt, amikor újra mozgattam. ( egy szemüveges esélyesebben fordul az a fejével az adott irányba, mint csak a szemével odanézzen, mivel a kereten kívüli, homályosabb tér ~ kiesik a látómezőből)
Mivel az ember viszonylag keveset néz fölfelé, elég olyan keret, ami csak alul damilos ( ez kicsit strapabíróbb is)
2015. márc. 23. 16:01
9/9 Dominik125 válasza:
Első nap egy picurkát fura volt a szemüveg, de másnap már olyan volt amikor felvettem, mintha már évek óta használnám, pedig csak közel egy hónapja lettem szemüveges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!