Szemszárazság Roaccutannal?
Figyelt kérdés
Roaccutann miatt szárad a szemem 1 hete lassan,de már szedem 3 hónapja,csak orvosi javaslatra 2 napig duplát vettem be és lehet h ettől erősödtek fel a mellákhatások
nem szedem négy napi és akkor elvileg regenerálódni fog a szemem
Volt vkinek ilyen tapasztalata vele?ÉS a mikor szűnik meg a szemszárazság,nekem a 3 hónap alatt eddig nem volt ilyen panaszom
A kúra abbahagyása után mennyi idővel szűnnek meg végleg a mellékhatások pl szemszárazság ajakszáradás?
2015. márc. 7. 16:51
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, mert nem végeztem a kúrával, de a szemem nekem is nagyon szárítja a gyógyszer.
2/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a bőrgyógyász, hogy majd hozzászokik a szemem, de azóta se szokott hozzá, pedig már 5 hónapja szedem és már az első héten bevérzett a szemem. Próbáltam a szemcseppet, de kb 1 hét után az is irritálta a szemem, szóval inkább megpróbálok sokat pislogni.
3/8 A kérdező kommentje:
2 kommentes és te eltudod viselni? Nagyon félek h vmi maradandó kàrosodása lesz :( A kúra vége után rendbe fog jönni a szemem,így mèg tanulni sse nagyon tudok
2015. márc. 8. 16:02
4/8 anonim válasza:
Nem fog maradandóan károsodni a szemed, ne aggódj. Valakinek alapból ilyen száraz szeme van. Pislogj sokat, meg vegyél egy szemcseppet (ophylosa). Napi 3-4x is használhatod, ahányszor jól esik.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
Előfordulhat, hogy azért erősödtek fel a mellékhatások, mert 2 nap duplát vettem be(am napi 1-et szedek) és még nem ürült ki a,szervezetemből? Ha kiürül,várható,h újra jó lesz a szemem?
2015. márc. 8. 17:12
6/8 anonim válasza:
Annál erősebbek a mellékhatások, minél többet szedsz, viszont egy idő után hozzászokik a szervezeted. Nekem is felerősödtek, amikor emeltük az adagom, én is napi 20mg-al kezdtem, most már napi 40-et szedek, de holnaptól emelem 50-re, mert nem akarom nyárig szedni. Először a mellékhatások is erősödtek, de aztán csillapodtak. Egyébként nem ürül ki 1 hét alatt a szervezetből. Ez több hónapig is eltarthat, ezért sem szabad a kúra utána fél évig napra vagy szoliba menni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi,egyébként neked is száradtak a szemeid mmellékhatásként?Bocsi de nagyon megijedtem tőle
2015. márc. 8. 17:27
8/8 A kérdező kommentje:
A bőrgyógyász azt mondta,hogy ne szedjem négy napig,és utána meg 2 naponta és akkor regenerálódik,de eddig nem annyira javult még :(
2015. márc. 8. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!