Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szemben lévő piros hajszálerek...

Szemben lévő piros hajszálerek halványíthatóak, eltüntethetőek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Hónapok óta aggaszt, hogy látszanak az erek a szememben. Modellkedem így nagyon nem jó ez az állapot. Véleményem szerint kismillió ok hozhatta ki..

Van 2 macskám 1 kutyám mindegyik a szobámban, sokat vagyok gépnél (infószakra jártam, távkapcsolat, fotózni tanulok így sok photoshop...), viszonylag stresszes vagyok, és rendszertelenül alszom.

Látni rá esélyt, hogy eltűnjenek, vagy halványodjanak..? (szemcsepp, szemtorna.. stb ?) Próbálkozom az életmódváltással.., de picit kemény időszakaim vannak.., így nem megy olyan könnyen az alvás se. (plafon bámulás van helyette vagy filmezés). Előre is köszönöm a válaszokat! ♥

20/L

2015. márc. 2. 23:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Hacsak le nem cseréled műszemekre. De azoknak pocsék a hatásfoka.
2015. márc. 3. 00:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Szemcseppel probaltad mar enyhiteni/eltuntetni?:)
2015. márc. 3. 01:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nincsen alkalmad egy jó szemész orvoshoz elmenni, próbálkozz kontaktlencsével.
2015. márc. 3. 06:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Első :) Kifejezetten vicces vagy ;)

Második :) Visine fáradt vörös szemre.. arra jó, hogy nem száraz a szemem.., de kb ennyi.

Harmadik :) Mi köze a szemben lévő piros hajszálereknek a kontaktlencséhez? Az más kérdés, hogy igen rövidlátó vagyok.., van valami összefüggés a kettő között?

2015. márc. 4. 07:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindentől függetlenül megy a zöld pacsi :3
2015. márc. 4. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!