Távollátó cilinderes szemüveget mindig kell viselni? Vagy elég csak a munkában illetve monitorhoz?
szerintem viselni kéne, főleg, mert cyilinder is van rajta. és mihamarabb elkezded hordani, annál jobb. a cylindernél jó ha 2hónap alatt megszokod. igen, rosszabb a látásod a szemüveg használat után közvetlen, mert ilyenkor megszokja a szemed, és beáll.
irj privit nyugottan
14l
Szia! Nekem 0,75-ös mindkettő, szintén 0,75-ös cilinderrel meg van valami axis 100 és pd 32...
Alapvetően én is látok szemüveg nélkül, de szemüveggel kb. olyan, mintha HD minőségben látnám a világot! :) ráadásul eddig estére mindig égett a szemem, mert erőlködtem, hogy lássak, pici gyulladást is megállapítottak a látásvizsgálatkor... Most, hogy megvan a szemüveg és egész nap hordom, mintha elvágták volna a szemfáradtságot!
Ha leveszem, nekem is nagyon rossz, kb. sikít utána a szemem, hogy azonnal vegyem vissza.
Szerintem ha már megcsináltattad, viseld, elvégre így jobban fogsz látni, meg a szemed sem fárad el annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!