Hol érdemes szemüveget vásárolni? Hol kezdődnek az árak?
Figyelt kérdés
12 éves lányommal szeretnék szemüveget,és az érdekelne hogy hol és mennyiért lehet venni?2015. febr. 18. 07:03
1/1 anonim válasza:
Én az első szemüvegemet a Vision Expressben vettem, kb. 30E volt. Készülj fel, nem olcsók! Egy keret 10-20E között van (ezek az olcsóbbak), a lencse pedig 10E és felette. Én egy akcióban vettem, ilyen a Vision Expressben sok van, így kicsit olcsóbb volt mint alapáron. Szerencsére 1 óra alatt kész voltak a legyártással, előtte még a szememet is megvizsgálták teljesen ingyen hogy milyen dioptria kell. Kedves, segítőkész emberek, csak ajánlani tudom az üzletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!