Mennyibe kerül az Ofotertnal csak lencsecsere?
Figyelt kérdés
Külfölfön csinaltattam szemuveget, csak szamitogeppel lett bevizsgalva a szemem. Tegnap felhuztam, hat este migrennel szenvedtem, ugy, hogy csak 2 orat volt rajtam egesz nap. Nagyon eros lett. Hazautazom csütörtökön, olyan kerdesem lenne, hogy mit gondoltok az Ofotertben mennyiert cserelik ki a lencseket? ( Azt mondtak a vizsgalat ingyenes, ha a lencset ott megrendelem.) Ami szamomra most problema, hogy kiadtam egy csomo penzt, azert, hogy megcsinaltassam a szemüvegtet, nem lett jo, idöm pedig nincs arra, hogy megvarjam, meg itt megcsinaljak.
Szerintetek mennyibe kerul egy par lencse, extrak nelkul?
2015. febr. 10. 12:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!