Ez mennyire súlyos kancsalság?
Nagyon kancsal vagyok? esztétikailag helyre lehetne hozni? és ha igen mennyiért, és hol, plusz azt akarom még írni hogy nem mindig kancsalítok az a furcsa.. sokszor, de nem mindig, tükörben egyáltalán nem is látszom annak, de van hogy amúgy se, ha nem fokuszálok sehova, akkor nem vagyok kancsal, de hát akkor ugye tompán látok, vagyis értitek, ha valaki csak mereszti a szemét, nekem olyankor teljesen középen áll mindkettő, de ha nézek valamit, tehát élesen nézek, akkor meg ugye bekancsalodik, szóval nem értem ezt az egészet. :/
Kép: [link]
Teljesen érthető, amit írtál.
Valószínűleg a kancsalító szemed izma gyengébb, ezért, ha fárd(t), akkor "elhúz".
Én első körben azt javaslom, hogy csinálj szemtornát. mindjárt keresek itt valami oldalt, és belinkelem... pill.
https://www.youtube.com/watch?v=aWCEibscv7w
A hangot vedd le, mert az a zene nagyon gáz. :)
Ezt naponta egyszer végezd el. Lehetőleg alvás előtt, hogy utána pihenjen a szemed.
Ha egy hónap múlva sincs javulás, akkor a háziorvosodhoz menj el. Elméletileg, ha műtétre szorul, akkor a TB támogatja. De először ő is tornát fog javasolni, szóval jobb, ha úgy mész, hogy megmondhatod neki, hogy már egy hónapja tornáztatod.
Ha másképp nem, akkor egy kis műtéttel helyrehozzák.
Nyugi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!