Szerintetek milyen kontaktlencsét vegyek?
Figyelt kérdés
Eddig még csak 1x próbáltam ki, Fitview monthly félét használtam de csak sima +1 +1-et. De annyira tökéletesen nem látok vele, a papíromra az van írva hogy cilinderes a szemem elvileg -0,75 90° mind a kettő, 8.6-os görbülettel. biofinty toric félét kipróbáljam szerintetek? Lehet ez az oka, hogy nem látok a simával tökéletesen? azért vagyok bizonytalan mert a legelsőt elrontották és megvettem fölöslegesen egy 12ezres lencsét és nem is volt jó nekem.2015. febr. 4. 21:38
1/8 anonim válasza:
Ha nem látsz vele tökéletesen, miért nem szóltál?
Amúgy meg el kell menni próbalencséért magán, csak úgy nem ajánlott próbálgatni.
2/8 A kérdező kommentje:
itt nincs másik doki, kipróbáltatta velem a kontaktlencsét(próba) és csak úgy 12ezret kidobtunk az ablakon mert ő rossz adatot mondott.. utána mondta hogy ezt a fitview-et próbáljam ki, csak annyira nem tiszta a látásom mint a szemüveggel. ezért kérdezem, hogy lehet az az oka,a cilinder?
2015. febr. 4. 21:44
3/8 anonim válasza:
Jól megadott cilinder esetén tökéletes látásodnak kell lennie.
Rossz volt az első lencse és ki kellett fizetni? Keress másik optikust, valahol biztos van.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. febr. 4. 21:47
5/8 A kérdező kommentje:
ja és még egy kérdésem lenne. tudsz esetleg olyan cilinderes fajtát ami van 8.6-os görbületben?:)
2015. febr. 4. 21:48
6/8 anonim válasza:
Ööööööööööööööööööööööööööööööööööö?
Te 1-es dioptriánál kontaktlencsét veszel?
Fél életemet odaadnám bárkinek, ha CSAK ilyen dioptriás lenne a szemem, és 1 forintot sem költenék szemüvegre vagy kontaktlencsére.
Menj egy normális optikushoz, mert egy kontaklencse kb. személyre szabott, tehát ami nekem jó, az nem biztos, hogy neked is jó lesz.
7/8 A kérdező kommentje:
engem zavar, hogy nem látok rendesen :$ :D de viszont nem bírom a szemüveget elviselni zavar hogy a fejemen van:D
2015. febr. 4. 21:59
8/8 anonim válasza:
NE itt kérdezd meg, hogy milyet hordj... Menj szemorvoshoz vagy optikushoz és vele egyeztess... A szem nem játék. Ha rossz kontaktlencsét raksz be (más fajtából lehet, hogy más görbület, dioptria...stb kell), begyulladhat, kiszáradhaz a szemed. Menj szakemberhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!