Lézeres szemműtét előny/hátrány?
Mi az előnye és hátránya? kb -3,5-re lenne.
Érdemes belevágni?
Előnye, hogy utána teljesen normálisan fogsz látni, max. időskorodra romlik a szemed, -3,5-ös szem meg még aránylag tök jól javítható.
Hátránya... Hát, ahány ház, annyi szokás. Nekem például műtét után 3 napig voltak erős fájdalmaim, és csak műtét után 5 nappal tudtam teljesen kinyitni a szemem, első hétben szinte nem csinálhattam semmit, 5 hónapig kellett csepegtetni, és fél évig napszemcsit hordani.
Érdemes-e belevágni? Ha a pozitívumok legyőzik számodra a negatívumokat, tényleg szeretnéd, és nem félsz a műtéttől, valamint már legalább 3 éve nem romlott a szemed, miért ne? :) Nekem így 6 hónap távlatából megérte nagyon. :)
Sorra vakulnak meg az USA-ban a lézeres szemműtöttek. Nézz szét a neten.
Optikus jó barátom is erről világosított fel múlt héten. Felvetettem neki a kérdést és azt mondta, Isten ments!
Csináld a Bates szemtornákat. Nekem már 1,25 dioptriát javult a szemem. 3,75-ről kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!