Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A világsztárok milyen kontaktl...

A világsztárok milyen kontaktlencsét hordanak?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy elmondták valakinek, hanem hogy milyen márkák vannak, amik méreg drágák, mint a telefonoknál az iPhone? Mert nem hinném, hogy egy világsztár ,,mezei" Johnson & Johnson vagy Alcon...stb lencsét hordana.

2015. jan. 17. 15:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Értem, csak a komoly orvos kifejezést akartam tisztázni, hogy egy mezei orvos szakmailag még lehet jobb vagy komolyabb, mint egy sztárorvos.
2015. jan. 17. 15:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Persze, értem, mire gondolsz :D Nyilván nem fogok Sarah Jessica Parkerrel találkozni a szemorvosomnál a rendelőben :D
2015. jan. 17. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem a legszerencsésebb kifejezést használtam, de érted :)
2015. jan. 17. 15:52
 14/15 anonim ***** válasza:

a 8-as válaszolónak:

a kontaktlencsék nem egyediek természetesen.

sorozatgyártott lencse, csak annyi, hogy a görbülete meg a dioptriája megfelelő kell, hogy legyen.

ha bemegyek, nekem megnézik a szemem, majd kiveszik a fiókból a lencsét.

szóval nem nekem gyártják le.

ami a kontaktlencsefolyadékos dolgot illeti: nekem is ugyanez a tapasztalatom. a drága folyadékoktól végül nekem annyira kikészült a szemem, hogy egy-két hétig nem is tudtam lencsét hordani.

a rossmannos vált be nekem is.

és tényleg harmadannyiba kerül.

de azzal még nem volt gondom.

2015. jan. 17. 20:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem, hogy nem napi lencsét hordanak.
2015. jan. 17. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!