Milyen árban vannak a nullás szemüvegek?
14:57-es! Gondolom az a sima üveg. :)
Egyébként konkrét árat nem tudok mondani, ez mindenhol változó.
A dioptriás üveg/ műanyag elég drága, viszont egy rendes üveg nem hiszem, hogy nagyon sok lenne.
Senkinek sincsen nullás szeme, szóval szemüveg lencsével nem kéne kísérletezni, mert tönkreteheti a látásodat.
Inkább sima üveget vegyél (nem ugyanaz!). Azt csináltatni kell.
Nem, ezzel szemészhez kell menni.
Magadat ne kezd ilyen módon gyógyítgatni, kezelgetni, mert 2-3 éven belül úgy tönkremegy a szemed, hogy majd állandóra is hordhatod az sztk-s szemüveget.
Most akarok énis nullás szemüveget venni..Keresgéltem is,de sehol se találtam.Szóval valószínű,hogy azt úgy kell csináltatni.
Drogériában láttam egy keretet ami tök tetszik,az ára sem vészes kb. 2000 ft. Anyum bement megkérdezni egy szemüveg üzletbe,hogy mennyiért cserélik ki a lencsét..és hát inkább annak van húzósabb ára.. 16000ft.Csak,hogy kicseréljék(persze üveggel együtt annyi)
Neked viszont énis azt javaslom,hogy keress fel egy szemészt.A nullás szemüvegtől meg nem lenne jobb,mer szerintem az inkább csak "divat szemüveg".
20/L
Optika --> látásvizsgálat.
Vagy pihenni kéne sok gépezés közben, vagy gyenge dioptria is elfér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!