A mikroszálas törlőkendőt hogyan lehet tisztítani?
Már ez a második 2 héten belül, az egyik mindig maszatolt, és kaptam az optikában egy ujat, másfajtát, jobb minőségűt, pár alkalommal jó volt, utána ez is elkezdett maszatolni.
Hiába mostam ki langyos mosóporos vízben, utána tiszta vizzel alaposan átöblítettem.. Akkor is maszatol!
Az agyamra megy.. :/
Ha ennyire mocskos a szemüveged, akkor ne csak a kendővel törölgesd, előbb mosd le. Van speciális spray, de sima mosogatószer is megteszi (én legalábbis azzal szoktam olyankor) és utána törölgesd.
Vagy vegyél egyszer használatos kendőket, pár száz forintért kapsz szinte minden boltban és drogériában.
Ja a kérdésre a válasz lemaradt lényegében, bocsi. :D
Szóval simán mosógépbe szoktam bedobni, vagy ahogy te, csak mosószerrel, mert elvileg az öblítő nem tesz neki jót. De igazából mosás után már nem olyan. Bár nálam hónapokig-évekig elvan mosás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!