Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől romolhat a szemem?

Mitől romolhat a szemem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy jó ideje észleltem, hogy a bal szemem gyengébb mint a jobb (a jobbal tökéletesen látok) de túlságosan nem zavart így nem is foglalkoztam vele. Egy ideje viszont eléggé romlott a bal szemem, a betűk, számok messziről elhomályosodnak.

Lehetséges, hogy csak a túl sok számítógéptől, tévétől "elfáradt" a szemem és pihentetni kellene? Vagy valami más állhat a háttérben.

Illetve mint ha picit ki is száradna a bal mostanában.

Minden esetre ki szeretném vizsgáltatni, ugyanis tudom, hogy csak az orvos tudja megmondani a problémám, de előtte érdekelnének ezek; mivel eddig semmi baja nem volt a szememnek, nem e csak megterheltem.

Köszönöm előre is.

20/F

2014. nov. 27. 17:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Valóban, erre csak műszeres vizsgálattal tud megbízható választ adni a szakember. Olyan van, hogy nem egyforma a két szem, hiszen a szemüveg lencséi is lehetnek különböző erősségűek.Lehet kötőhártya gyulladás is, cseppekkel gyógyítható.

Menj el, akár csak látszerészhez, némelyikben már rendel szemész, nem kell sokat várni, szemfenék vizsgálatot is végeznek.

2014. nov. 27. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!