Mitől romolhat a szemem?
Sziasztok!
Már egy jó ideje észleltem, hogy a bal szemem gyengébb mint a jobb (a jobbal tökéletesen látok) de túlságosan nem zavart így nem is foglalkoztam vele. Egy ideje viszont eléggé romlott a bal szemem, a betűk, számok messziről elhomályosodnak.
Lehetséges, hogy csak a túl sok számítógéptől, tévétől "elfáradt" a szemem és pihentetni kellene? Vagy valami más állhat a háttérben.
Illetve mint ha picit ki is száradna a bal mostanában.
Minden esetre ki szeretném vizsgáltatni, ugyanis tudom, hogy csak az orvos tudja megmondani a problémám, de előtte érdekelnének ezek; mivel eddig semmi baja nem volt a szememnek, nem e csak megterheltem.
Köszönöm előre is.
20/F
Valóban, erre csak műszeres vizsgálattal tud megbízható választ adni a szakember. Olyan van, hogy nem egyforma a két szem, hiszen a szemüveg lencséi is lehetnek különböző erősségűek.Lehet kötőhártya gyulladás is, cseppekkel gyógyítható.
Menj el, akár csak látszerészhez, némelyikben már rendel szemész, nem kell sokat várni, szemfenék vizsgálatot is végeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!