Mennyibe kerül körülbelül egy pár +0,75-ös lencse?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 22:23
1/3 anonim válasza:
Annyiba mint bármelyik dioptriás :) nézz utána a neten.
2/3 anonim válasza:
szemüveglencse, vagy kontaktlencse?
a kontaktlencsék egy árban vannak, a szemüveglencsék pedig a vékonyítástól és a dioptriaszámtól függően eltérő árúak.
+0,75re szerintem ne kérj vékonyítást, mert így is elég vékony lesz a lencse széle. a bevonat és a lencse anyaga más téma, de szerintem felesleges a legmárkásabbat választani.
már egy ideje szemüveget hordok (-4) és eddig mindig valami akció keretén belül vettem, de nekem már indokolt a vékonyítás.
szerintem nézz szét az Optic Worldben
3/3 anonim válasza:
2-3 ezer forint,és ugyanennyi a becsiszolása is.Felső határ a csillagos ég,és megpróbálnak rábeszélni.Létezik karcmentesített,antireflexes,vékonyított,bifokális,multifokális,fényre sötétedő,vagy 20-25 féle anyagból,sokféle színnel,bevonattal.Munkatársam ingyenkeretes akcióban 120 ezret fizetett a kész szemüvegért,de kapott egy kupont a második szemüveghez,ha mégegyet csináltat,az már csak 60 ezer lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!