Szerintetek az normális hogy tudok homályosan nézni mikor jó a szemem? (bőv. Lenn)
Figyelt kérdés
Lehet hogy egy kicsit furcsán hangzik de ez halál komoly hogy miközben nézek valamit akkor valahogyan átváltom akaratommal a látókört homályossá és utána vissza a normális látásomba. Ez nekem nagyon furcsa hogy egyszer az egyik pillanatban élesen, normálisan látok a másik pillanatban (nem akaratom ellenétő függ) meg homályosan. Nem akarok itt magyarázkódni hogy "Halál konoly hidjétek el! Esküszöm hogy ez így van! Nem kamuzok ez totál így van!" mert akkor végképp nem fogjátok elhinni mivel tisztában vagyok azzal hogy ez egy furcsa dolog. Szerintetek ez normális?2014. nov. 19. 15:56
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezt mindenki meg tudja csinálni :D
Vagy legalábbis nekem megy. Ráfókuszálok valamire, és akaratom szerint homályosan vagy élesen látom.
Szerintem ennek ahhoz lehet köze, hogy a tárgyak egymástól különböző távolságokban vannak, és a szemed más módon érzékel egy távoli tárygat, mint egy közelebbit. Gondolj csak arra, hogy ha az ujjad a fejedtől 30 centire tartod és azt nézed, a mögötte lévő dolgok homályosak. Ha mögé nézel, akkor meg az ujjad lesz homályos.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom de én nem így látok ... én ránézek egy tárgyra és átváltom magamtól homályossá mindent semmi sem marad éles a látókörömben ...
2014. nov. 19. 17:43
3/4 anonim válasza:
Ha akarattal váltasz, akkor jó, ha akaratodon kívül folyik össze minden a szemed előtt, akkor szemüveg kell.
4/4 anonim válasza:
te tényleg enyire buta vagy???? megnyugodthatsz nem vagy mutáns meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!