Szem bevérzését mi okozhatja? Orvoshoz kell vele fordulni?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, hogy egyik sezemem fehérjének egyik fele bevérzett. Mára kicsit rosszabb lett.2010. jan. 29. 11:03
1/5 anonim válasza:
magasvérnyomás!Anyunak attol szokott.
2/5 anonim válasza:
Nekem egyik reggelre lett olyan. állítólag sok mindentől lehet.
Nekem az orvos Rutascorbin tablettát írt fel. 3x2 kellett szedni. hamarabb elmúlt tőle. nem tudom, hogy recept nélkül lehet-e kapni.
3/5 anonim válasza:
Attól is lehet hogy gyengék az érfalak. Ahogy az elöttem szóló helyesen mondta Rutascorbin tablettát kell szedni egy két hónapig.Recept nélkül lehet kapni nem érdemes felíratni mert nincs rajta támogatás.
4/5 anonim válasza:
Természetesen ha magas a vérnyomás azt is kezelni kell, de a Rutascorbin akkor is ajánlott.
5/5 anonim válasza:
én a szememre Doxium 500-at szedek, az érfalerősítő.Napi 1 szem, nem árt, mondta az orvos.Sajnos ez vényköteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!