Erre kell az olvasó szemüveg? és akkor most ezt hívják rövidlátásnak, vagy távollátásnak?
Tudom hülye kérdés, de világ életemben tökéletes volt a szemem, az utóbbi időben kezdtem észrevenni, hogy boltokban már nem tudom elolvasni az árcédulákat, csak közel hajolva, illetve pl olvasás közben minél többet olvasok, annál közelebb kell a könyvet emelnem, 1 óra olvasás után, már az orrom majdhogynem súrolja a könyvet, hunyorítok, és borzalmasan fárad a szemem, utána kell 1-2 óra csukott szem, hogy helyre rázódjon.
Amint hazaérek Magyarországra, decemberben, első dolgom lesz szemészhez menni, de addig is kíváncsi vagyok, mi ez?
semmi képen nem veszek ilyen boltin szemüveget.. csak jelenleg 5000km-re vagyok Magyarországtól :D de mikor hazamegyek, első dolgom lesz rögtön fogorvos után, a szemész...
amúgy erre jó a lézeres szemműtét vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!