Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ti honnan rendeltek kontaklenc...

Ti honnan rendeltek kontaklencsét és biofinityhez milyen folyadékot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Most rendelnék először netről idáig próba lencsém volt a biofinityhez ragaszkodom viszont a renu rol olvastam egy cikket hogy fertőzést okozegyébként néha csipi a szemem nemtudom normális e a lencse.hu n néztem ki lencsét de tul olcsónak tünik eléggé féltem a szemem akármit nem rakok be
2014. nov. 13. 05:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el egy szemészhez, ő meg tudja neked rendelni a megfelelőt mindenből.
2014. nov. 13. 05:56
 2/3 anonim ***** válasza:

eoptika, lencsek.hu és a többi ismertebb webüzlet teljesen megbízható. Csak azért olcsóbbak a lencsék, mert nem kell üzletet fenntartaniuk, nem kell előteremteniük az ott dolgozók bérét, stb. Általában családi vállalkozások és egy raktárral elvannak. :) Csak a magyar optikákban vannak ennyire elvetemült árak.

Biofinity mellé options multit használtam, elég hamar leváltottam mindkettőt de addig okés volt. Renu is teljesen jó, akármiről találhatsz mocskolódó cikkeket. Kompatibilitást tekintve elvileg jó hozzá, esetleg az opti-free-t próbáld meg. Ha nagyon parázol, akkor Ao sept, jól tisztít, csak drága.

2014. nov. 13. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat igazad van maradok a renu nál és sikerült rendelnem is
2014. nov. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!