Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi van a kontaktlencsémmel?

Mi van a kontaktlencsémmel?

Figyelt kérdés
Ma kellett lencsét cserélnem, nem használtam tovább az előzőt mint kellett volna. Kibontom, kétszer is leellenőrzöm, hogy melyik szemembe melyik megy (a bal 3.50 a jobb 3.25) és berakom mind a kettőt. Nézelődök és akkor vettem észre hogy a bal szememmel (3.50) valami gáz van. Csepegtetek bele, nézem és még mindig homályos. Nem is homályos, egyszerűen olyan mintha kisebb lenne a dioptriája. Kiveszem, megnézem hogy melyik dobozból vettem ki, de az van benn aminek kellene hogy benne legyen. Úgy voltam vele hogy csak nem én vagyok a hülye és akkor láttam meg, hogy a lencsének a közepén van egy kör. Olyan mintha a lencsének lenne pupillája. Nem igazán hiszem hogy ez normális. Most bent van a lencse, nem vettem ki, mert lehet hogy csak azért látok benne rosszul mert valami dzsuva volt a szemembe. Szerintetek lehet tőle bajom vagy maradhat bent?
2014. nov. 8. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy rossz dioptriát csomagoltak bele. Esetleg próbáltad megcserélni? Hátha véletlenül rosszat raktál be.
2014. nov. 8. 21:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam megcserélni, ez volt az utolsó darab a hármas dobozból. Két éve vagyok lencsés de ilyen még nem történt. Az előző kettő jó volt. Most megpróbáltam kicserélni, de a másik szememnél is olyan. Megpróbáltam kicserélni de akkor még rosszabb lett, úgyhogy nem hiszem hogy rosszat raktam be. Egyébként is, 0,25 különbség nem kéne hogy ennyire feltűnő legyen szerintem
2014. nov. 8. 21:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Most lefekszek aludni, mert már fáradt vagyok én is meg a szemeim is. Lehet hogy ez a baj :D Kíváncsi vagyok, hogy reggel jó lesz-e.
2014. nov. 8. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Az egészben az a poén hogy közelre látok vele. Na mindegy, meglátjuk.
2014. nov. 8. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!