Belement egy ceruzahegy a szemembe SOS?
Figyelt kérdés
Még délfele egy nagyon kihegyezet ceruzával írtam és bele pattant a szemembe a hegye mostam dörzsöltem könnyeztem de még mindig nagyon nagyon fáj , az osztálytársaim azt mondták hogy már nincs benne meg hogy nem mehet anyira be hogy nem venném észre . Pedig még mindig fáj és olyan mintha ott ide oda mozogna :( lehet a szemem mögé ment vagy már kiesett és csak a helye fáj nagyon vagy mi ?2014. nov. 7. 20:43
1/3 anonim válasza:
Benne is maradhatott, de meg is sérthette a szemed. Én megmutatnám szemésznek, kiszedi ha kell és szükség esetén ír fel szemcseppet is.
2/3 anonim válasza:
Velem egyszer az történt, hogy dióhéj-darabka pattant a szemembe, de egyből ki is jött. Kellemetlen volt, és olyan volt, mint amikor bogár megy a szembe. 3 nappal később mentünk szemészetre, először nem is akartak fogadni. Aztán megvizsgáltak, kiderült, hogy a sok pislogás miatt kialakult egy viszonylag súlyos kötőhártya gyulladás (nem tudom, hogyan), adtak rá krémet, amit a szemembe kellett nyomni naponta többször.
Aztán volt, hogy rotring-hegy pattant a szemembe, azt sok szemmozgatással és pislogással viszonylag hamar ki tudtam piszkálni.
Szerintem menjetek szemészetre, ha nem akarsz valami nagyobb bajt!
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat azért várok holnapig és ha addig még fájni fog elmegyek orvoshoz megnézetni =)
2014. nov. 7. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!