Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet a baj? ( többi lent)

Mi lehet a baj? ( többi lent)

Figyelt kérdés

Jó ideje van ez a dolog.

Ha a telót sokáig néztem,egy idő után a csempe csíkjaiból kettőt láttam. Egyik igazi,másikat halványan. Oké,túlerőltettem a szemem.

De. Mostanság monitornál is megjelenik.

Ha gépírásozok, (mert kell gyakorolni) egy idő után a fekete betűk duplázodnak. (Látszik a fekete betűk alatt a betű,de nem teljes arányában.)

Mozillát használok, a "Fájl,szerkesztés" menüsor is duplázódni látszik valamilyen szinten.

A fehér háttér látszik "még tovább" csak halványabban.

A monitor itthon nem előttem van,hanem oldalra és fentebb.

Iskolában is kell ülni gép előtt, ott nem veszem észre ezt a bajt(remélem nem is fogom).

Szemem nem szúr,nem viszket, nem vörös

Talán egy kicsit ilyen a bőröm a szemgolyó alatt, orr felé:

[link]

Mintha kékes lenne és a kék erem látszana.

Sötétben lámpát használok (kézi), mert nem látom a billentyűzetet másként és a villany meg drágább.

Huszas éveim elején járok.

Monitor problémán kívűl:

Úgy vettem észre,hogy szemüveg nélkül a jobb szememmel normálisan látok (betűk), de a ballal nem.

És a jobbal nézek leginkább.

(Ugye a bal-jobb lát közösen egy részt, a közös részt is a jobb látja)

2014. okt. 26. 21:55
 1/2 A kérdező kommentje:
Szemüvegemet már le kellene cserélni,már azért is, mert karcos.
2014. okt. 26. 22:17
 2/2 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen.

Ez attól is lehet, hogy nem pihensz eleget/nem alszod ki magad stb.

Cserélj szemüveget minél hamarabb és szemdokihoz is menj el!

Még valami: Ha ilyen van, hogy duplázódnak a betűk stb.akkor pár másodpercre csukd be a szemed pihentetés képp. :)

2014. okt. 30. 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!