Villogó, foltos látás. Mitől lehet? 4 napja bárhova nézek, "hangyásan" látom a dolgokat. Úgy mint amikor a régi TV-ken nincs adás, apró pöttyök villognak. Ha becsukom a szemem, akkor is ezeket a pöttyöket látom villogni. Sötétben is.
Nálunk sem volt semmi ilyen, de az mondta az orvos, a rövidlátóknál nem ritka.
A te szemed meg pluszos, szóval ki tudja. Erőltess ki valami választ, olyan nincs, hogy semmit nem talál, akkor nem lennének tünetek. Küldjön tovább, teszteljenek mindenre, ami okozhat ilyet, cukor, vérnyomás, stb.
Nem találtak ők se semmit. Kerestek leváló darabokat (azt hiszem az üvegtestben), mert ezek károsíthatják a látóideget, de nem találtak.
Azt mondták menjek kardiológiára és vércukor mérésre. A vérnyomásom egyébként 126/71 és a pulzus 101.
Köszönöm mindenkinek aki eddig írt. A további ötleteket is várom. Remélem nem fogok megvakulni :(
Szia!
Sajnos nekem azóta több tünet is jött hozzá:( zsibbad a bal kezem és zúg a fülem.
A mellkasomon többször éreztem szorító fájdalmat, voltam EKG-n, de minden jó volt állítólag.
A járásomat is bizonytalannak érzem. És még két hét a neurológia :(
Fejlemények, kedves kérdező?
Remélem minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!