Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Sminklemosás után éreztem...

Sminklemosás után éreztem hogy kezd szúrni a szemem ha pislogok vagy ha bezárom. Mitől lehet Ez?

Figyelt kérdés
Megnéztem h van e benne valami de semmi. Próbáltam vízzel mosni de semmi.Nagyon kellemetlen érzés...Mi ez?
2014. okt. 16. 06:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel mostad le a sminked?
2014. okt. 16. 06:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam ez akkor szokott lenni lemosás után, ha a felső szemhéjamon kiesik egy szempilla, de ott ragad a többi között és épp csak egy picit a vége hozzáér a szemgolyómhoz, vagy ugyanez vattaszösszel. Mindegyiket alig lehet észrevenni, szóval húzd fel a szemhéjad és nézd meg alaposan a peremét. Vagy másik lehetőség, hogy megduzzadt egy ér a szemgolyódon.
2014. okt. 16. 07:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Sminklemosóval mostam le....tényleg nincs semmi ott már sokszor megnéztem...De amikor mostam elég erősen megnyomkodtam....Nem lehet hogy ellátást valami ér?
2014. okt. 16. 07:29
 4/7 A kérdező kommentje:
elpattant
2014. okt. 16. 07:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, hogy mivel mostad le, mert sokan pl. tonikot használnak erre a célra is, pedig ugye nem erre kellene. Nem tudom, hogy mi lehet, de szerintem ha elpattant volna egy ér, akkor az egyrészt látszana is, másrészt jobban fájna.

Egy kis tanácsot adnék így a végére: ha nagyon dörzsölni kell a lemosóval az arcod, akkor szerintem jobb, ha lemosót váltasz, mert nem tesz jót a bőrödnek, főleg a szemkörnyéknek: kihullhatnak a pilláid a dörzsöléstől, plusz gondolom akkor le sem jön minden rendesen. Én is megszenvedtem ezzel, végül a 3. lemosó lett, ami bevált.

2014. okt. 17. 00:44
 6/7 A kérdező kommentje:
De akkor mi lehet? Tuti nincs benne semmi....
2014. okt. 17. 08:21
 7/7 anonim válasza:
nekem is szokott ilyen lenni sminklemosásnál. És én sem találok benne semmit. Nem tudom mi lehet. Szinte a szememet is alig birom kinyitni ilyenkor. És hiába öblítem ki vízzel akkor se múlik el. De reggelre általában elmúlik.
2014. okt. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!