Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Napokig durván duplán látok!...

Napokig durván duplán látok! Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kb kéthavonta jön elő ez a probléma és két-három napig tart. Amíg bent vagyok a lakásban semmi gond nincs, aztán amikor kimegyek a városba hirtelen durván duplán kezdek látni. Nem körvonalasan, hanem szó szerint duplán. Félig behunyt szemmel kell közlekednem, hogy tényleg lássak. Időközben voltam szemorvosnál, mire időpontot kaptam már nem láttam duplán és a doki nem fedezett fel semmi különöset. Néha már arra gyanakszom, hogy nem is a szemem a ludas, hanem valamilyen vitaminhiány vagy stressz. Valaki volt még ilyen helyzetben?
2014. okt. 15. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyit alszol?
2014. okt. 15. 16:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Normálisan. Kb 7 órát.
2014. okt. 15. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor passz. Nekem akkor szokott ez lenni, ha nagyon fáradt vagyok. Esetleg az lehet, hogy nem a szemeddel (szemgolyóddal) van valami, amit a szemészeten észrevettek volna, hanem valamilyen idegi oka van. Én úgy próbálkoznék, hogy elmegyek a háziorvoshoz, és megkérem, küldjön tovább ezzel kapcsolatos kivizsgálásra. Szerintem ő tudja, mi okozhatja, hova kell menni ezzel, ha a szemészeten nem találtak semmit.
2014. okt. 17. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:
neurológushoz menj. ezt általában a szem mozgatóizmának bénulása, átmeneti bénulása okozza, mert az egyik szem nem tudja követni a másik szemet így létre jön a kettős látás. Pont a napokban olvastam róla. Meg nemrég voltam szemésznél, ő mondta hogy neurológusra tartozik már ez, ha a szemész nem talál problémát
2014. okt. 30. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!