Érdemes lenne elmennem szemészetre? A többi lent:
Figyelt kérdés
- gyakran fáj a homlokom, a szemkörnyéke és a szemem
- ha írok olvasok állandóan lámpát kell kapcsolnom, mert összefolynak a betűk, ugyanez a helyzet a konyhai munka alatt is, pedig világos a konyhám
- vezetés közben képtelen vagyok felmérni a távolságot, itt megjegyzem, hogy a háziorvosnál történt látás vizsgálatnál viszont nem volt probléma.
Vajon csak túllihegem?
2014. szept. 19. 11:29
1/7 anonim válasza:
háziorvos a közelre látást is vizsgálta?
2/7 A kérdező kommentje:
Egy tábláról kellett leolvasnom a betűket, valamint a színes pöttyök közül felismerni a betűket, számokat.
2014. szept. 19. 11:34
3/7 anonim válasza:
AKkor nem nézte, szoktak egy kiskönyvet adni, hogy közelre látsz e rendesen. Vszeg kell olvasószemüveg.
4/7 anonim válasza:
A szemvizsgálat nem annyi, mint a háziorvosnál a tábla olvasása. A te esetedben az együtt-látást is vizsgálni kellene(piros-kék vagy polarizált szemüveg). Menj el olyan szemorvoshoz, aki ilyet is néz (még ritka, de terjed)
6/7 A kérdező kommentje:
Találtam egy oldalt.
Van 4 kép.
A képek közül én úgy látok, ahogyan a bal oldali képek vannak.
De mind a kettőt.
Ugye ez a normális?
Nem nagyon akarok szemüveget.
2014. szept. 19. 13:35
7/7 anonim válasza:
Ha a szemüveg jó, nem lesz vele gondod, de van kontaktlencse is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!