Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha iratok szemorvossal vagy...

Ha iratok szemorvossal vagy optimetrisrával egy papírt, hogy látáshibám van, akkor kérhetem, hogy ültessenek előre az iskolában?

Figyelt kérdés

Szemüvegem és kontaktlencs is van, de sajnos a legutolsó padból nem látom így sem a táblát. Ha kérek egy igazolást, hogy valóban rossz a szemem, akkor szerintetek előre ültet a tanár? Már nem egyszer szóltam neki, hogy nem látok, semmi, mert csak a protekciósok ülnek az első sorban. Szerintetek ha bemegyek egy optikába, ott adnak ilyen papírt, ha előtte megvizsgálják a szemem?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 4. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Új szemüveg kell...
2014. szept. 4. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen próbáld meg.
2014. szept. 4. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Elvileg a szemüveggel ugyanolyan jól kell látnod, mint a hibátlan látásúak anélkül. Ennek ellenére egész diákkoromban mindig az első két padban ültek a szemüvegesek, és mióta magam pedagógus vagyok (29 éve), én is igyekszem legalább középre, de inkább előbbre ültetni a szemüveges gyerekeket. Ha nálatok nem így van, ráadásul még jelezted is a problémát, és hiába, az nem normális dolog. Semmiképp se hagyd annyiban. Nincs olyan tanárod, akivel jó kapcsolatban vagy, és tudna segíteni?
2014. szept. 4. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!