Jogosítványhoz alkalmassági?
Ugye az alkalmasságihoz össz 1,2 értéket kell kapni,hogy a szemem megfeleljen,nekem sajnos rossz a szemem és szemüvegben van 1,2 -1,3. Táblától függ,milyen fény viszonyok vannak stb.
A kérdésem az,hogy minden orvosnál ugyan azok a számok vannak a táblán,vagy ez mindenhol más? Mert talán betanulnám azt az 1 számot,mert így félek elmenni alkalmasságira,hogy nem lehet majd jogsim.
Nagyon jó memóriádnak, s igen gyors reakcióidődnek kell ehhez lenni. Nem véletlen az, hogy nem sorban kérdezik, hanem összevissza. Elég rutinosak, a sumákolást észreveszik. Ha csak a családorvos vizsgál, nála nincs műszer, de ha elküld szemészetre, ott már nem is tudsz kamuzni.
És az fizikát sem tudod átverni. Ha balesetet csinálsz a rossz látásod miatt, akkor mit fogsz tenni?
A látás megvan össz 1,3 csak nem vagyok benne biztos,mindig ráparázok ilyenkor. És ez egy szemész adta lapon van,a házi orvosom nem küld el különösebb kivizsgálásra,csak ,hogy ott ne hogy ezen múljon.
Igazából nem akarok akkorát "hazudni" hogy nekem 100 %-os látásom van és leolvasom mindet,csak a vonal alatt a 3. -at max,mivel a 2 ig jól látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!