Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » -0,5 és -0,75 -ös a látásom,...

-0,5 és -0,75 -ös a látásom, csökkenthető ez az érték?

Figyelt kérdés
Elmentem a dokihoz és a szemüveget ajánlotta és azt mondta hogy elég ha otthon viselem mivel ez a leggyengébb szemüveg . Szóval a kérdésem : Javitható ez az érték pl.: gyógyszer , szemcsepp , ételek , szemtornával ? Ja igen , és 5 hónapja náthás vagyok (por allergia) gondolom a szőnyegtől mert azt is 5 hónapja szedtük fel , lehet valami köze a látásomhoz ? (szedek mostmár allergia gyógyszert és orrsprayt is használok de nem múlik el , gondolom hogy a szőnyeg az oka....) . Csak most vettem észre az iskolai felmérésben a látásromlást , eddig tökéletesen láttam.

2014. aug. 22. 11:35
1 2
 1/11 anonim válasza:
Igen, könnyen csökkenthető, nekem tíz év alatt 4 egészet csökkent, növelni (azaz újra 0-ra beállítani műtéttel lehet (18+), vagy ha öregszel 40+ magától elkezd a pozitív tartományba elmozdulni, ha szerencsés vagy, akkor megállhat nullánál)
2014. aug. 22. 11:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Úgy érted (műtét nélkül) természetes úton megállhat a romlás ha szerencsés vagyok ?
2014. aug. 22. 12:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha eleget kitartó vagy a látásjavító tréningel ez megjavítható.
2014. aug. 22. 12:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! és ajánlanál / linkelnél egy oldalt mert többet is találtam . étrend is kell hozzá ?
2014. aug. 22. 15:38
 5/11 A kérdező kommentje:
A szemcsepp ( Visine classic ) hatna valamit a látásom javulásában?
2014. aug. 22. 22:04
 6/11 anonim válasza:
A szemüveg öltöztet - van már annyi keret, simán találsz egyéniségednek megfelelőt, vagy a kontaktlencse. Még ez utóbbi is lehet problémás, a többi viszont tuti rejt komoly veszélyforrásokat. Rossz a szemed, fogadd el, légy szemüveges.
2014. aug. 22. 22:16
 7/11 A kérdező kommentje:

Valaki mond véleményt a szemtornáról ? (www.szemtorna.hu)

Bevált -e neki csak hogy tudjam , hiába csinálom vagy hasznos.

2014. aug. 23. 00:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Milyen vitamin kivonatot ajánlotok mert azt hallottam hogy ez jó a látásomra
2014. aug. 24. 11:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm akik optimisták voltak , a többinek meg...
2014. szept. 2. 20:09
 10/11 anonim válasza:
Ilyen kis dioptriaval nem erdemes szemüveget hordani, max vezeteshez. Ez latastraininggel konnyen javithato lenne.
2014. dec. 29. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!