Mit kezdjek a szemhéjammal?
Figyelt kérdés
A baloldali megereszkedett az elmúlt fél során (gőzöm sincs, hogy miért, egyedül az jut eszembe, hogy sokat olvastam gépen, napi 10 órát is akár), és hát eléggé hülyén tud kinézni, kb. Quasimodonak érzem magam, pedig egyébként nem vagyok rusnya. Tudom, hogy az emberi arc nem szimmetrikus, de ez már túlontúl elüt...
Van valami arctorna vagy más, amitől rendbe jönne?
19/f
2014. aug. 13. 21:18
1/1 anonim válasza:
Van olyan műtét, amivel felvarrják a megereszkedett bőrrészt. Tudom, nem valami bíztató, de nagymamámnál végeztek ilyen beavatkozást és hatásos volt. Nem tudom, hogy arc tornával lehet-e rajta segíteni, sajnálom. Szép estét és remélem, megtalálod a megfelelő megoldást!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!