A szem sárgás szinét mi okozza? Az a rész aminek alapból fehérnek kelle lennie.
- Májbetegségek: mérgezések, fertőzések, hepatitisz, gyulladások, autoimmun betegségek, gyógyszermellékhatások alkohol, májcirrózis, kábítószer fogyasztás
- Nagyfokú vörösvértest-szétesés: születéskor, traumák után
-Epebetegségek: epekő, epehólyag-deformitások, epevezeték-elzáródás, krónikus gyulladások, epekörforgás zavarai, epepangás
- máj-, epehólyag-daganatok, áttétek
Köszi, hogy megírtad!
Megint okosabb lettem. Ezért is szeretem ezt a gyakorikérdések.hu-t.
És persze örülök, hogy nem valami veszélyesebb dolgot szedtél össze. (neten utánna néztem, hogy mi ez pontosan)
(01.19., 12:07 voltam)
Nem biztosd, hoyg betegség, attól függ, mennyire sárga. Vannak, akiknek gentikailag nem teljesen fehér.
Sok népcsoportnak iylen és ha még dohányzol, akkor még az is rátehet kicsit. (Európai embernél is van)
Ha nagyon sárga, már élénk, látszik első pillantásra, akkor gyanakodj betegségre, de egyébként sem árt egy vérkép, az kimuatatja ha méreganyagok vannak aszervezetedben vagy akármi.
Nekem kivizsgálták, mert ugyan az a "bajon". Vagyis semmi.
A csontszín is egy iylen dolog, amitől sokak foga egyszerűen alapjában nem fehér, akárhogy mossa, valamint az, ha valakinek alapból kicsit élénkebb vagy fakóbb a bőrtónusa (van, aki csokibarnára barnul, van aki szürkésbarnára és vannak kicsit inkább sárgásabb, fakóbb árnyalatú bőrtípusúak).
Nyugodj meg, mert ez nem 100%, hoyg bármi rossz, de egy vérkép megoldja a rejtélyt, arra menj el midnenképp, de akkor se aggódj ha nem olyan nagyon sárga :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!