Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért van a férfiaknak olyan...

Miért van a férfiaknak olyan csúnya lábuk?

Figyelt kérdés
Sok férfi lábfejen és lábujjon megáll a szemem,mert nagyon rondák ,a lábuk aránytalan ,a lábujjaik görbék ,hol kisebb az egyik ujjuk ,hol meg nagyobb..Borzasztó h egyes férfi lábak milyenek...Tudom nem tehetnek tóla,de nekem akkor is ez a vélemyényem! Azért női lábak vannak szépek..De férfiban én még nem láttam !
2014. aug. 5. 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Én láttam. Nem is egyet.
2014. aug. 5. 00:48
 2/8 anonim válasza:
az én lábam szép
2014. aug. 5. 00:51
 3/8 anonim válasza:
Nekem gyönyörű lábam van. Sokkal szépségesebb mint a nőké.
2014. aug. 5. 01:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Küldenétek róla képet? Csak a lábujjakról a lábfejjel.
2014. aug. 5. 01:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos rossz a szemüveged. Láttam már nem egészen tökéletes női lábat is, amelyik neked sem tetszene.
2014. aug. 5. 06:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szemüveges.

Igen vannak nő lábak is csúnyák..De azért a férfiaké 80%a csúnya...A nőké mondjuk csak 40% a!

2014. aug. 5. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Szép lábfejük inkább a vékonyabb férfiaknak van. Úgy értem, formára, mert amelyik ápolt, gondozott, az már valamilyen szinten szépnek nevezhető.

Én azon akadok ki, ami viszont valóban sokkal gyakoribb férfiaknál, hogy nem ápolják a lábukat, vaskos bőrkeményedések, tyúkszemek ékesítik, esetleg némi sárgás, gombás köröm :(

2014. aug. 5. 17:45
 8/8 mi a fene ***** válasza:
a hetesnek igaza van !
2014. aug. 11. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!