Melyik klinikán csináltattátok a lézeres szemműtétet?
Olvasgattam a tapasztalatokat lézeres szemműtéttel kapcsolatban, a vélemények nagyrésze pozitív, de olvastam olyat is, hogy valakinek nem sikerült a műtét. Írnátok véleményeket és hogy melyik klinikán műtöttek? Mert nem akarok olyan helyre menni, ahol csak még jobban elrontják a szemem
21 éves vagyok és jövőre tervezem csak a műtétet, de addig is érdekelne melyik klinikát lenne érdemes választani
Én a Mária utcai klinikán csináltattam Pesten bő egy hete. :D Fájdalmaim az első 2-3 napban voltak, a műtétet alig éreztem, szememet 3 nap után ki bírtam nyitni teljesen, most meg már olyan, mintha meg sem történt volna az egész, kivéve, hogy full HD-ben látom a világot. :) Szóval jók a tapasztalataim. :)
Amúgy a klinikán nagyon emberségesek, az orvos bemutatkozik a betegnek, az ápolónő inkább sajnált, hogy a szemcseppentésre kicsit érzékenyebben reagál a szemem (=szinte becsukódik), nem ez a tipikus "de ez a te hibád, erőlködjél jobban"... :) A professzor, aki műtött (Dr.Nagy Zoltán Zsolt) 1992 óta végez műtéteket, élőben is közvetített konferenciára, úgy tudom, tehát jó kezekben / kezek alatt is voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!