Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Melyik klinikán csináltattátok...

Melyik klinikán csináltattátok a lézeres szemműtétet?

Figyelt kérdés

Olvasgattam a tapasztalatokat lézeres szemműtéttel kapcsolatban, a vélemények nagyrésze pozitív, de olvastam olyat is, hogy valakinek nem sikerült a műtét. Írnátok véleményeket és hogy melyik klinikán műtöttek? Mert nem akarok olyan helyre menni, ahol csak még jobban elrontják a szemem

21 éves vagyok és jövőre tervezem csak a műtétet, de addig is érdekelne melyik klinikát lenne érdemes választani

2014. aug. 1. 16:36
 1/3 hosszúhajú ***** válasza:
Ismerősömnek a Margit szigeten, de azt nem tudom mi a magánklinika neve. Egy nap alatt lement, éjjel megfigyelték, másnap hazament. kb 200 ezret fizetett, és teljesen oké. A doki nevét nem tudom, ez pár éve volt.
2014. aug. 1. 16:52
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, írhattok még :)
2014. aug. 1. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én a Mária utcai klinikán csináltattam Pesten bő egy hete. :D Fájdalmaim az első 2-3 napban voltak, a műtétet alig éreztem, szememet 3 nap után ki bírtam nyitni teljesen, most meg már olyan, mintha meg sem történt volna az egész, kivéve, hogy full HD-ben látom a világot. :) Szóval jók a tapasztalataim. :)

Amúgy a klinikán nagyon emberségesek, az orvos bemutatkozik a betegnek, az ápolónő inkább sajnált, hogy a szemcseppentésre kicsit érzékenyebben reagál a szemem (=szinte becsukódik), nem ez a tipikus "de ez a te hibád, erőlködjél jobban"... :) A professzor, aki műtött (Dr.Nagy Zoltán Zsolt) 1992 óta végez műtéteket, élőben is közvetített konferenciára, úgy tudom, tehát jó kezekben / kezek alatt is voltam. :)

2014. aug. 7. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!