Hol végeztétek a lézeres szemműtétet?
Figyelt kérdés
Olvasgattam a tapasztalatokat lézeres szemműtéttel kapcsolatban, a vélemények nagyrésze pozitív, de olvastam olyat is, hogy valakinek nem sikerült a műtét. Írnátok véleményeket és hogy melyik klinikán műtöttek? Mert nem akarok olyan helyre menni, ahol csak még jobban elrontják a szemem
21 éves vagyok és jövőre tervezem csak a műtétet, de addig is érdekelne melyik klinikát lenne érdemes választani
2014. júl. 24. 15:27
1/1 anonim válasza:
Én a Focus Medicalban voltam. Maradéktalanul elégedett vagyok mind az eredménnyel, mind pedig a ,,kiszolgálással".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!