Szemüvegkeretfestés?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új keretet, amibe lencse majd pár hét múlva lesz téve. Két üzletben is jártam, mire megtaláltam az "igazit", de a színe borzalmas. A külső fele sötétkék (ezzel nincs bajom), de belülről olyan zöld, mint a közutakon használt bizotnsági mellényeknek. És hiába van az belül, nagyon látszódik. Szóval az lenne a kérdésem, hogy valamivel át lehetne-e festeni sötétebbre, ami nem irritálja a bőrt.
Vagy optikákban csinálnak ilyet? A körömlakkot hanyagolnám, mert az könnyedén lepattog.
#Szemüvegkeretfestés
2014. júl. 19. 19:23
1/2 anonim 

válasza:

semmivel nem tudod befesteni rendesen, ne vedd meg és kész
2/2 anonim 

válasza:

Van egy weboldal, szemuvegjavitas.hu Ott írják,hogy vállalnak javítófestést. Esetleg érdeklődd meg,hogy működnek -e még vagy átfestenek-e...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!