Most kaptam meg első szemüvegem. Valakinek volt ilyen a problémája? .
Cilinderes szemuveget kaptam.
Alapvetően jó, első perctől fogva tudom használni, sokkal élesebb minden. eltünt az elmosódottság és megszünt a fejfájás. Igaz csak +0,5-ös. Szemüveg nélkül kettőslátásom van, semmmire nem tudok fókuszálni.
Azonban felfedeztem,hogyha a szemüvegembe a hátuljáról nézek bele,akkor sokkal élesebb. Mi lehet a probléma? Vagy ez normális és még szoknom kell? Lehet az sem segít,hogy nagyon keskeny a keretem,így beszűkül a látóterem,de annyira keskeny az arcom,hogy nem találtam sehol megfelelő keretet, csak ilyen picikét.
Nem értem, hogyhogy "a szemüvegembe a hátuljáról nézek bele,akkor sokkal élesebb" ?
Honnan a hátuljáról? A lencse nem az arcod felé eső oldaláról nézel bele? Mert az normális, hogy az élesebb.
Ugy értem,hogyha a szemuveg keretet a kezembe veszem és gy nézek bele a lencsekbe,tehat nem felvéve,hanem épp forditva. Igy nem is tudnam felvenni,hiszen a szemuveg szára igy pont ellenkező iranyba néz.
Tehat igy nem homoru,hanem domboru a lencse.
Nem tudom,hogy igy érthető-e.
Szoval igy sokkal élesebb a kép,mintha megforditva, rendesen felvenném a szememre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!