Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől fájhat a szemem?

Mitől fájhat a szemem?

Figyelt kérdés
A bal szemem pár órája nagyon fáj ha pislogok, olyan mintha valami tompa de kemény dolog lenne benne. Emelett bizonyos időközönként könny csorog belőle, de annyi mintha bánatomban zokognék pedig nem. Külsőre semmi elváltozás nem látszik, teljesen ugyanúgy néz ki mint máskor, nem vörös, amikor nem könnyezik rendesen látok. Mitől lehet ez? Az utóbbi időben többet fáj a fejem mint eddig, és személyiség- és intelligencia változásokat is érzem magamon, (negatív irányba, szívem szerint egy sunyi bunkó lennék mindenkivel) lehet, hogy agydaganatom van? (Ne írjátok, hogy menjek el orvoshoz, már kértem időpontot, de nyugtalanít a dolog, gondoltam addig rákérdezek, hátha itt valaki ért hozzá.)
2014. júl. 10. 23:03
 1/1 anonim válasza:
nekem akkor volt hasonló amikor tulzásba bittem a számitógépezést
2014. júl. 23. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!