Milyen a kontaktlencse? (Több kérdés lent. )
Nagyon furcsa elsőre? Mennyi idő hozzá szokni? Ha bogár vagy por megy véletlenül a szemembe az nagyon nagy baj és azt hogy lehet megszüntetni (persze lencse a szembe van)?
Nagyon sokba kerül?
Esténként ki kell szedni a szemből?
Azért érdekelnének, mert kontaktlencsét szeretnék, de lehet szemüveg marad majd, de tisztában szeretnék lenni a kontaktlencséről!
Minden tapasztalatot, tanácsot, véleményt várok.
Köszönöm előre is!
Ha félsz a szemedhez érni akkor elég rossz érzés lesz elsőre. Én nagyon féltem... mondjuk ennek ellenére pár nap alatt megszoktam... addig 1-2 óra kellett hogy be tudjam rakni. Utána már percek alatt ment, mostmár így évek után elég néhány másodperc is, és nem félek a szememhez érni.
Ha bogár megy a szemedbe ugyanúgy kiszeded mint lencse nélkül tennéd... nálam gyakori az ilyen mert sokat bicajozok. Tükör mindig van nálam... ahogy kontaktlencse folyadék is, ha bármikor ki kéne venni, megtisztítani.
Nem kerül sokba szerintem, de ez attól is függ milyen lencse kell. Nekem 3 havi adag lencse van egy dobozban, és az kerül 5500 ft-ba.
Esténként ki kell venni a lencsét, de ez nem gond, mivel nem tart sokáig (csak az első pár napban).
Nekem sokkal jobban tetszik mint a szemüveg, mivel egész nap olyan érzés mintha semmi baja nem lenne a szememnek. Nincs idegesítő keret meg a többi nyűg ami a szemüveggel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!