Kullancs lehet szemhez egész közel? Lehet belőle komoly baj?
Figyelt kérdés
Délután kirándultunk, és most a tükörben vettem észre, hogy a szemem belső sarkánál van valami kis fekete cucc. Kiszedtem, bár elég nehezen jött ki, kb. ki kellett "vakarni". Csak később jutott eszembe, hogy mi van, ha kullancs volt. Megnéztem, nem maradt utána semmi, nem is vörös. Kicsit érzékeny a szemem, de csak annyira, mint mikor belerepül egy bogár és azt szedem ki.2014. júl. 2. 21:27
2/6 A kérdező kommentje:
Egész pici, max 1 mm-es.
2014. júl. 2. 21:44
3/6 anonim válasza:
Nézd meg a google > kullncscsípés - képek címet, ott van pár dolog a témában.
4/6 anonim válasza:
A kullancsnak lábai vannak, ami szabad szemmel jól látható.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is felismerted volna, ha kullancs lett volna. Ettől függetlenül nem kizárható, bár ez nem a kullancsok által kifejezetten kedvelt terület...
6/6 anonim válasza:
Ne csak erre gondoljatok:
Én is szedtem ki már magamból, ha nem is éppen 1, de 2 millis kis fekete kullancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!