Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen érzés a szemszárazság?

Milyen érzés a szemszárazság?

Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 09:22
 1/9 anonim válasza:
olyan... száraz.
2014. jún. 13. 09:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Mintha homokot fújna a szél a szemedbe.
2014. jún. 13. 09:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom,lehet nekem is olyan van,elkezd könnyezni és a könny csípi amig meg nem szárad,be van gyulladva,ég,néha mintha valami idegen anyag lenne benne de nem látni semmit,homályos látás,ami pislogásra javul
2014. jún. 14. 11:32
 4/9 anonim válasza:

Előző... az allergia is lehet, nekem is volt ilyen és egy idő után elmúlt. (tényleg baromi kellemetlen, de próbáld meg kevesebbet piszkálni!)

Csak azért hoztam szóba, mert előfordulhat akkor is, ha még nem voltak ilyen tüneteid.

2014. jún. 14. 11:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem is ugyanezek a tünetek jelentkeztek tegnap, mint a 3. válaszolónál, bár én kontaktlencsét viselek. Ezért tettem fel a kérdést. Ez a szemszárazság miatt lehet, vagy valami lehetett a lencse és a szemem között, és picit begyulladt? Vagy nem bírja a szemem a lencsét? Nem nagyon értek hozzá, kezdő lencsés vagyok.
2014. jún. 14. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
szia,harmadik vagyok. Ha a lencse viselése óta van akkor valószínü nem birja a szemed. Próbálj ki műkönnyet,ami tartósítószermentes(mert olyan kell ha lencsét viselsz), ha ezzel se jobb akkor a lencsét nem birod. Mükönnynek jó pl Cationorm
2014. jún. 17. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
bocs elszámoltam nem harmadik,a szemszárazságos vagyok:)
2014. jún. 17. 21:05
 8/9 A kérdező kommentje:
3 hete használok körülbelül lencsét, először furi volt, de 2 hét után annyira már nem volt vészes, aztán újat raktam be, elég szeles idő is volt, meg a szememnek is kényelmetlen volt a lencse, alig vártam hogy kivegyem, reggelre picit begyulladt, azóta nem mertem berakni. Ez egy hete volt lassan. Azt a lencsét dobjam ki? Vagy akkor a szememmel lehet gond, azt mondod?
2014. jún. 18. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
ezt csak úgy lehet megtudni ha berakod a lencsét és hordod kicsit. Ha továbbra is rossz,akkor azzal van a baj. Ha lencse nélkül is rossz a szemed,vannak ezek a panaszok,akkor szemszárazság. De ezt pontosan a szemorvos tudná elmondani
2014. jún. 18. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!