Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Közvetlenül a bal szemem alá...

Közvetlenül a bal szemem alá nőtt egy kis pukli, először azt hittem, hogy csak pattanás, de nem. Egyik napról a másikra jelent meg. Mi ez?

Figyelt kérdés

Zavaró valamilyen szinten a látásomban is, de leginkább az zavar, hogy odanőtt, mikor nem volt ott eddig :)

Köszi a válaszokat előre is.

2008. júl. 30. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem menj el a körzeti orvoshoz maximum ha nem tud vele mit kezdeni akkor elküd börgyógyászhoz. Ezt így én sajnos nem tudom megmondani de menj minnél hamarabb orvoshoz!

2008. júl. 30. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
63%

Nem lehet, hogy arpas a szemed? Nekem meg nem volt ilyenem, de allitolag fajdalmas.

Menj orvoshoz, mert mi nem vagyunk orvosok, igy nem is fogunk online diagnozist adni latatlanban. (Az elozo csak tipp, ettol fuggetlenul el kell menni orvoshoz!) Sok sikert es mielobbi gyogyulast!

2008. júl. 30. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
36%

Szia!

Nekem is az árpa jutott eszembe. A stívia növénykivonata tök jó hatással van az árpára, nekem mindig segít!

2008. júl. 30. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is nőtt már kis pukli a bal szemem alá a szempillákhoz. Nem fájt, csak néha viszketett, és zavaró volt a látásban. Nekem a házi orvos adott beutalót az Uzsoki korházba, ahol megvizsgálták és előjegyzésbe vettek egy ambuláns műtétre. Egy hónappal később levágták a szememről és kb. fél órával később hazaengedtek.
2008. aug. 15. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!