Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kiket dicsértek meg mostanság,...

Kiket dicsértek meg mostanság, hogy vettek új szemüveget és, hogy jól áll az adott illetőnek?

Figyelt kérdés

Azért érdekel a kérdés, mert én most fogom kézhez kapni az új szemüvegem, és merően különbözik a régitől, amit már 6-7 éve a hordok. Ráadásul a régi elég "gagyi", viszont a mostani nagyon modern.

Szóval, akik most kaptak-vettek szemüveget, azoknak milyen visszajelzést küldött a saját környezetük? :)

2014. máj. 30. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Kis Józsinak mondtam, ismered őt te is?
2014. máj. 30. 23:06
 2/6 A kérdező kommentje:
És jól esett neki a dicséreted, és komolyan is gondoltad? :)
2014. máj. 31. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
igen
2014. máj. 31. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyjából évente kellett új szemüveget csináltatnom egy időben. Én akkor örültem a legjobban ha nem vették észre az újat. Akkor ugyanis illett hozzám, nem volt feltűnő, kihívó, csiricsáré.

Nem az a cél, hogy jól láss? Kell valami elismerés is Neked?

Egyáltalán: miért kell a visszajelzés?

2014. jún. 12. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem totál nem olyan szemcsim van mint a mai divat,a nagy lencse,ndk-s keret,hanem régi,egyszerű,szögletes pedig 20 vagyok. És büszkén hordom,talán ez érződik is,semmi negatív visszajelzés,csak pozitív hogy jól áll,komoly stb
2014. jún. 17. 20:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Eddig pozitív visszajelzéseket kaptam az új szemüvegemre :)

Az előző már nagyon gagyi volt, és ezért is szántam rá magam, hogy vastag kereteset veszek, feketét. Ráadásul kiderült, hogy fél dioptriát romlott is a szemem. Most 2 és feles van. Most leszek 22 éves.

2014. jún. 21. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!