Kiket dicsértek meg mostanság, hogy vettek új szemüveget és, hogy jól áll az adott illetőnek?
Azért érdekel a kérdés, mert én most fogom kézhez kapni az új szemüvegem, és merően különbözik a régitől, amit már 6-7 éve a hordok. Ráadásul a régi elég "gagyi", viszont a mostani nagyon modern.
Szóval, akik most kaptak-vettek szemüveget, azoknak milyen visszajelzést küldött a saját környezetük? :)
Nagyjából évente kellett új szemüveget csináltatnom egy időben. Én akkor örültem a legjobban ha nem vették észre az újat. Akkor ugyanis illett hozzám, nem volt feltűnő, kihívó, csiricsáré.
Nem az a cél, hogy jól láss? Kell valami elismerés is Neked?
Egyáltalán: miért kell a visszajelzés?
Eddig pozitív visszajelzéseket kaptam az új szemüvegemre :)
Az előző már nagyon gagyi volt, és ezért is szántam rá magam, hogy vastag kereteset veszek, feketét. Ráadásul kiderült, hogy fél dioptriát romlott is a szemem. Most 2 és feles van. Most leszek 22 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!