Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyibe kerül egy divatosabb...

Mennyibe kerül egy divatosabb szemüveg?

Figyelt kérdés
Nem a legexklúzívab dolgokra gondolok, de azért olyan szemüvegre, amiben jól érzem magam, jól áll, és nem az a nagyon ócska szemüveg. Úgy gondolom, mivel 18 éves vagyok, nem akarok ezzel rontani a külsőmön, de a kontaklencse nem mindig praktikus vagy egészséges. Köszi!!! :D (Tudom, hogy attól függ, hol veszed meg stb, de ha valaki konkrétumot tud, akkor légyszi írja ide, elvégre ez volt a kérdés lényge.)

2014. máj. 18. 11:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10: És nem tudod megmérni???:)
2014. máj. 19. 22:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudod megmérni. Külső szemlélő kell hozzá, különben kancsalítasz, ráadásul a szemészen kívül senki sem tudja (én se tudom), hogy a közepe távolságát mérik-e vagy esetleg a két belső széle közötti távolságot. Arról ugye nem is beszélve, hogy a tecccsós meg egyéb szemüvegek EGYféle pupillatávolsággal érkeznek. Sok nagyonhülye megveszi, aztán csodálkozik, hogy tönkremegy a szeme.
2014. máj. 19. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!