A szemhéjamra nőtt valami. Mi lehet ez? (több lent)
Figyelt kérdés
Már régebb óta van a bal szemhéjamon egy ilyen kis gömb, vagy gríz vagy hogy mondjam. Eddig nem volt vele semmi, csak úgy volt. Ma délután elkezdett viszketni a szemem és így estére nagyon megfájdult a gömb helyén. Egyáltalán mi lehet ez? Mitől alakul ki? Am nem vakargattam meg piszkáltam. El lehet ezt valahogy tűntetni? Valami lézerrel vagy nem tudom.. Nem értek hozzá. Mi lehet ez?2014. ápr. 26. 20:00
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak valami kinövés, amit lézerrel le tudnak szedni, ha viszont kifejezetten az viszket és tartósan, akkor árpa, amit kezelni kell.
3/3 anonim válasza:
Ha árpa lenne akkor már a kialakulása előtt fájt volna. De az árpát sajnos nem lehet kezelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!