Szerintetek mi lehet a probléma? 16/L
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A jobb szemem nagyon fáj, minden pislogásnál, nem viszket, szóval ez nem az allergia. Második napja van ez, olyan mintha bevertek volna, az izom, vagy nem tudom, hogy mi lehet... Valakinek ötlet?
2014. ápr. 13. 17:25
1/3 anonim válasza:
Nekem olyankor szokott ez lenni mikor nem szedem le rendesen a szememről sminkem
2/3 Hengerelőhereverem válasza:
Orvosi diagnózist egy tapasztalt orvos sem tud anélkül felállítani, hogy megnézne téged. menj el a szemészhez, mert ha valami fertőzésed van meg is vakulhatsz jövőhétig.(mármint jövőhét vasárnapig)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, lehet, hogy a smink az oka, mert nem szedtem le este, mikor nagyon fáradt voltam. Természetesen, ha nem javul még egy-két napig, akkor elmegyek orvoshoz. Köszönöm a válaszokat még egyszer! :)
2014. ápr. 13. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!