Segítség! Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 3-4 napban mikor felkelek, a bal szemhéjamon és szempilláimon sárga, száraz trutyi van (nem csipa) és eddig nem is volt ilyen, elég érzékeny a szemem és van, hogy több órán keresztül szúr a szemem, mintha valaki piszkálna benne. Ez mitől lehet? Féléve vagyok kontaktlencsés, lehet hogy valami fertőzés?
Mindig tiszta kézzel nyúlok a szememhez, mindig tiszta lencsefolyadékban állnak a lencsék, nem értem...
Bár napi 12-14 órát bent vannak a lencsék.. de heti 1-2 napot mindig pihentetem a szemeim és nem használok lencsét.
Most pár napig nem teszem be a lencséket és ha nem javul a helyzet akkor elmegyek szemészhez.
Valakinek hasonló tapasztalata, vélemény, ötlet?
2014. ápr. 1. 06:57
1/1 anonim 

válasza:

Én kötőhártya gyulladásra tippelek,lehet nem mostál alaposan kezet,Mielőtt beraktad. Kamillateát főzz,azzal borogasd,úgy hogy kicsit follyon bele szemedbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!