12 évesen lehet kontaktlencsét hordani?
nekem 7 év szemüveghordás után lett elegem a folytonos tisztogatásból, vigyázatosságból úgyhogy felvetettem szüleimnek a lencsét elvittek az optikushoz ahova szoktuk vinni a szemüvegemet csináltatni és lehet csak az orvos miatt, de azt mondta 14 év alatt nem ad lencsét. Tesiórán még nem próbáltam mert még itthon szokatom magamat de ahogy néztem nem esne ki foci közben sem, maximum elmozdul de ha körbeforgatod a szemed néhányszor vissza is áll.
El kell menni egy optikushoz és megnézetni.
Köszönöm a segítséget! Végre egy értelmes nem bunkó válasz
:)
Nekem 12 éves koromban lett...:) Tesire simán vedd le a szemüveget...:D
Amúgy nem minden optikába adják ki a kontaktlencsét, gyerekszemész 100% hogy nem fogja...:) De ez az egész dolog nem kortól függ, (ismerek olyat is, akinek már 8 évesen is volt) csak ha nem tartassz be minden "szabályt" vele kapcsolatban, akár meg is vakulhatsz.
egy kicsit utánaolvasgattam és van aki azt mondja nő, van aki azt mondja ugyanakkora marad.
Nekünk még anno biológián azt tanították hogy nem nő, ezért bocsánat ha ok nélkül javítottalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!